21 november 2009
15:30

K4 IF

Referat: Pajala IF - K4 IF

I första har K4 ett visst spelövertag. Vi skapar dock något farligare chanser och borde kanske fått in ngn boll. Istället ligger vi under i paus med 0-1 efter att vi agerat statister i försvaret. I andra växer gästernas spelövertag och man kan fundera över vår inställning. 0-2 gör K4 i pp. Ullis reducerar, men vi släpper in alldeles för enkla mål. 2-5 inför tredje känns inge roligt. Tre mål är dock långt ifrån omöjligt att hämta in på en period. Vi har gjort det förr. Vi får åxå en välbehövlig kanonstart på tredje när Evvis fri med målvakten sätter 3-5 redan efter 25 sek. Nu är vi på g. Därför kommer 3-6 som ett slag i solar plexus. Det är som om luften går ur oss och vi släpper in ytterligare 4 mål. Innan matchen är slut har Ullis och Evvan tröstmålat och slutresultatet skrivs till 5-10. Aldeles för höga siffror enligt mig. Visst, K4 var bra, men vi skapar väldigt mycket chanser och borde haft lite bättre utdelning. Vid 3-5 kändes det som att vi skulle vända, men 3-6 var förödande. Vi kan bättre.